#11/21 Kiek'n wat wot


Almost ready. Almost voorbij, kerst. Dan hobbelen, wandelen, we voorzichtig door naar..
Morgen.
Om via het weekend bij oud en nieuw te belanden.
En zo gaat dat. Bloggen we zo het nieuwe jaar in. De toekomst in.
Want zo voelt dat een beetje, zo’n ‘nieuw jaar’.
Schone lei. Ongeschreven boek, wit blad.
Toekomst. Het woord kwam 11 blogs geleden niet vaak in mijn vocabulaire voor. Door de oproep naar kleine dingen, kwam er van alles op gang. Als een boomerang kreeg ik natuurlijk de vraag terug waar ik van geniet, droom. En daar kwam toekomst om de hoek gezet. Tja..
Droom, durf, deel.
Delen om het delen is me net niet genoeg. Ik doel op het delen dat bij vermenigvuldigen hoort, net als yin bij yang. Ervan overtuigd dat door delen meer gecreëerd wordt. Op vele fronten.
Ik blik terug op optredens van het slotfeest bij Serious Request en geniet. Van mijn pa die over Kensington (Don’t look back) zegt dat ze ‘steengoed’ zijn. En hij vindt de kleren van Caro maar een beetje apart. Ik hou ervan! Wat muziek doet..
Dit weekdurend feestje lijkt wel een nationaal volks(inzamel)feest te worden, met de allure van Koninginnedag. Voeg maar toe aan het rijtje met Elfstedentocht en andere nationale toppers. Delen verbindt. Ik zei het toch.
Wat zal volgend jaar brengen?
Ik sprak met iemand in het bijzonder die zei met de dag te leven. Ik knipperde met de ogen en sprak uit dat dat bij mij juist aan het veranderen is. Verrast door mezelf besefte ik me.. Dit is wat focus doet. Koers wijzigen. Ik kreeg terug (daar heb je die boomerang weer) dat ik veel met de toekomst bezig was. Dat is wat tekst / bloggen / delen doet. Positioneren.
Glazen Bol?
Wat de dagen na kerst zullen brengen? Zoals we hier in Twente zeggen: kiek’n wat wot (vrij vertaald: maar eens zien wat de toekomst ons brengt).
Over Twents en verbinden gesproken.. Ilse zong bijzonder mooi bij het Glazen Huis We are one
Tja. Tis wat.
Tis Wat Tis..
Namasté!

Gepubliceerd op 26 december 2012

Geschreven door: WendyRaakt