Flirt je mee?


Het is zover! Deze kakelverse zaterdag mag ik weer flirten. In de krant (Telegraaf, bijlage VROUW over flirten) en online.

Je houdt van schrijven, van woorden, van praten en verwondert je. Je maakt van alles mee als een ware rollercoaster. Ups & downs, je kent ze wel. Helemaal als je hoog sensitief bent en alle voelsprieten openstaan. Het komt binnen. (bijna) allemaal als je niet oppast.
Maar hoe mooi is dat? Liefde en verdriet, nieuwe liefde en enorm verlies, yin en yang. Ik mag het tenminste allemaal meemaken, ervaren. Kippenvel van ontroering, positief en minder fijn. Koud krijgen, letterlijk van top tot teen, een borrelende buik van stress, een steen of .. vlinders!
Het leven kan zo wrang en mooi zijn! Let’s live it!
Laten we flirten met het leven!
Flirt je mee?
Vanaf deze zaterdag blog ik dus een week lang voor VROUW van Telegraaf (zondag voor de kerkelijke lezers buiten beschouwing gelaten). Vandaag stond de aankondiging in de krant. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik er wel blij van werd. Stond net in de winkel tegen de caissière trots te pronken: ‘Kijk!! Ik sta erin! Voor het eerst in de krant, joehoe!’ De dame in kwestie wist volgens mij niet goed wat ze ermee aan moest. Was blij voor me, maar zag haar denken: ‘Uhhhh.. maar ik ken je helemaal niet!’. Heel stiekem dacht ik: ‘Wacht maar’ 😉 en vroeg me af of ze in haar pauze misschien toch even zal gaan kijken.
Enfin, ik verwonder me over het leven en de liefde. En mag daarom en/of daarover schrijven voor Telegraaf. Best een mijlpaal. Een fijne. Mooie intro door ze:
‘Elke week kijken we mee over de schouder van een interessante vrouw die midden in het leven staat. Deze week is dat Wendy ter Bekke (31). Ze is communicatiedeskundige en werd knetterverliefd. Hoe je positivisme en liefde combineert? Wendy weet het!’
Linkjes naar de blogberichten?
Dag 1: Flirtweek
Dag 2: Die ene speciale flirt
Dag 3: De roze bril
Dag 4: De kracht van woorden
Dag 5: Raak!
Dag 6: De kunst van het laten
Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd op 11 augustus 2012

Geschreven door: WendyRaakt