Hoe het begon.

Wendy schrijft al zolang ze zich kan herinneren. En ze heeft een kaartenfetisj. Ze maakte ook, vanaf haar jeugd al, zelf kaarten. Wel mooi, maar het hoorde meer onder de categorie knutselen, zeg maar. Al jaren droomt ze ervan een 'echte' eigen kaartenlijn te hebben. Bevriende vormgevers kunnen het waarschijnlijk niet meer aanhoren... 😉 haar langgekoesterde wens. Maar goed, never a dull moment in Wendy haar leven, dus 'het kwam er nog niet van'. 

Totdat...

...Wendy begin 2020 met dichten begon. En die bleken te raken. Het gedicht 'IK HEB JE LIEF' was de eerste spruit uit de inmiddels behoorlijke collectie die op ansichtkaart gedrukt werd. Dit gedicht werd belangeloos naar honderden mensen in Nederland gestuurd om in de Corona-crisis mensen - die je niet kon bezoeken, knuffelen - een hart onder de riem te steken. Hier vind je meer over deze actie. 

De eerste kaartencollectie WendyRaakt!

Op Instagram begon Wendy haar 'insta poetry' te delen en de verzoeken stroomden als vanzelf binnen. Voor gedichten op maat en met de vraag of eerdere publicaties van Wendy ook op print leverbaar waren. Zo geschiedde. Ondanks (of juist: door) de Corana-crisis bleef de inspiratie maar komen, ook al had Wendy het drukker dan ooit met haar samengestelde gezin waarvan de kinderen (3 jongens!) ineens fulltime thuis waren en thuisonderwijs verwachtten en haar aanstaande verhuizing naar een jaren '30-woning die volledig verduurzaamd zou worden. 

 

VERS VAN DE PERS! De winkel van WendyRaakt is live!

Het is nog maar een eerste versie, maar wie had dit tot voor kort durven dromen? Wendy!
Blij als een ei met deze online kaartenwinkel, met wenskaarten in verschillende formaten en papiersoorten. En 'this is just the beginning'. Inmiddels zijn ruim 30 wenskaarten gedrukt en leverbaar en komen er geregeld nieuwe kaarten bij. Stay tuned 😀
Bekijk en bestel hier je kaarten!