Gezocht & gevonden

Focus
Okay, here we go. Ik zit er weer. En ja hoor.. het gebeurt weer. Zodra ik begin te typen, beginnen mijn ogen te twinkelen en gaan mijn mondhoeken omhoog. Zou haast zeggen dat er ik er iets mee zou gaan doen 😉 (doe dan…!)
Ik zit op het puntje van mijn stoel in de yurt op Ibiza. Gelukkig eindelijk weer eens goed dooi in de avond. Man, ik voelde me vannacht net een nomad: thermoset aan, kruik in bed, 3 kleden over, gevoerd vest aan, handen bedekt en nog steeds koud.

Midden in de nacht op zoek naar brandhout buiten en eenmaal vuurtje gestookt – en aan! – ook binnen de kortste keren weer uit. Want… vuurkenner die ik inmiddels ben: je hebt 3 groottes van hout nodig voor een goed vuurtje. Kleine houtjes (en/of oude kranten, uiteraard ook die kranten weer op een speciale manier gebruiken zodat ze het best branden), middelgrote houtjes en… precies: grote stukken hout. Dat eerste en laatste lukt dan nog wel (‘alles of niets’ is iets waar ik me heel comfortabel bij voel), dat middenmootje is niet echt voor mij weggelegd. Afijn.
Vanavond kwam een van mijn… tja, hoe noem je dat dan hier? (gniffelend zeg ik tegen mezelf ‘holbewoners’), afijn, een van mijn ‘medebewoners’ hier bij Casita Verde, of ook wel gezegd: een van mijn collega’s en/of buren, me uit de brand helpen. Met een grote emmer op zijn kleine lijf kwam hij door het donker naar de yurt om me middenmootjes te brengen.
Het vanille-geur-waxinelichtje-van-Appie brandt naast me en ik word omringd door leuke kaarten, boeken en quotes. Of het nou is op het zakje van Yogi Tea of kaarten die ik kreeg van lieve vrienden. It keeps me going 😉 
Aha!
Sinds ik weer in Nederland ben geweest, heb ik het virus te pakken. Het ik-wil-en-ga-wat-met-Nederland-én-Ibiza-virus. Aan ideeën geen gebrek en werkspirit evenmin. Ik ga als een dolle, al drie nachten achter elkaar tot 2 uur ‘s nachts. Of het nou gaat over #GarbageRunning (zowel in Enschede, Nederland als internationaal… tijdens het #GarbageRunnen bedacht ik me eergisteren zelfs dat GarbageLand India deze trend ook wel kan gebruiken), Greenheart Holland (wat ik nog op wil richten ;)), Bureau van Betekenis (welke URL, voorinschrijving en bovenal droom er al is) of het Chris (Dews, founder van Casita Verde & Greenheart Ibiza, red.) uit de brand helpen. Ook als het gaat om Boost Your Business Borrels & Breakfasts op Ibiza én het Berghut-concept op Ibiza. Bruiloftschrijver(.nl) op Ibiza én natuurlijk op de bruiloft van mijn beste vrienden op 6/6 en…
Naja, je snapt het vast al.
LINDA. zoekt 'Wereldwijven'
Om over bloggen voor LINDA. (magazine), Bed & Breakfast, nieuwe websites én een Greenheart Guide (voor alle biologische / ecologische en anderszins verantwoorde businesses & plekken op Ibiza) nog maar te zwijgen.
Net wanneer ik op Pinterest een (natuurlijk) quote zoek zoals ‘als ik alles een beetje blijf doen, kan ik niets goed doen’ vind ik deze:
Focus will find its way
Slaap lekker, stay good xx
PS Meer weten/lezen/kijken/bladeren/neuzen?
Check me hier
> Pinterest
> Twitter
> Facebook
> LinkedIn
> Instagram

Gepubliceerd op 30 januari 2014

Geschreven door: WendyRaakt