Hallo oktober!


Wauw! Ik ga er eens even goed voor zitten.
Schrijven op Ibiza! Hoe cool is dat..
Dat ik dat niet eerder heb gedaan 😉
Maar nee, ik zit hier en hou me voor dat alles zich op het juiste moment aandient. Dus ook dit. Onder een limoenboom, met twee honden aan m’n zij. De een slaapt lekker zijn roes uit, de ander waagt pogingen vliegen te vangen. Volgens mij lukt het niet. Ik wiebel wat met mijn armen om de vliegen ook van mij af te weren tijdens het typen. Met de vliegenmepper binnen handbereik. Een van de vijf huiskatten komt sloom aangewandeld en op mijn linkerarm voel ik de zon al lekker warm worden. En het is nog maar 9 uur ‘s ochtends. Het is hier verder nog stil. Ik hoor hooguit de de wind waaien of een blaadje op de grond vallen. En in de verte een auto rijden.
Slapen, wiet en opnieuw beginnen
De mensen des huizes slapen als gewoonlijk weer lekker uit. Ik doe toch iets verkeerd, denk ik dan. Wanneer ik ‘s avonds merk dat ik langer op ben dan zij en ‘s ochtends (veel) eerder uit de veren als zij. Maar goed. Still learning 😉
De kat is inmiddels gelanceerd in de ‘legale’ wietplantage hier. En Juan maar denken dat hondlief Baco de plantjes verwoest. Nope.
Het is dinsdag 1 oktober, een heel nieuwe maand, blanco pagina. Hoe fijn is dat. Weer even opnieuw beginnen.
Karren, boten en ‘landen’
4 weken geleden begon ik aan dit avontuur, deze reis. Ik stapte vol enthousiasme en daadkracht in de auto, klaar om vele kilometers af te leggen samen met Baco. Overnachten in Lyon en op de nachtboot in Barcelona. Om donderdag 4 september rond de klok van 8 met volledig gevoel van blijheid & vrijheid van de boot af te rijden. Hét eiland op.
Wat was het een maand zeg.
Just keep walking
Een maand met veel ‘aanloop’, maar ook ‘verloop’ en ‘afloop’ 😉
Maar bovenal doorloop. Want met alle prachtige momenten, maar zeker ook uitdagingen van dien, ben ik afgelopen maand toch maar mooi doorgewandeld. Met als klap op de vuurpijl mijn verjaardag, afgelopen zondag. 33 worden op zo’n prachtig eiland. De hele middag op een heerlijk terras zitten en me van alles laten voorserveren waar ik zin aan heb, fijn! Baco bij me, fijn! Alle berichtjes, mailtjes, kaartjes, cadeautjes en andere kleine dingen, fijn! Maar het is ook wennen. Alleen. Afgelopen maand waren er vrienden en vriendinnen en samen veel beleefd. Het was een komen en gaan.
Mañana, Mañana.
Nu is het stil. Rustig. ‘Tranquilo.’ ‘Mañana.’
Maar het is goed en het is fijn.
Veel ideeën in mijn hoofd, al vanaf het begin dat ik hier was.
Want wat valt hier nog wat te ontwikkelen. En wat liggen hier nog veel kansen. En wat borrelen bij mij veel leuke dingen. Ik ben nog niet klaar hier.
De eerste wervingsgesprekken heb ik al gehad ;). Bij diverse boetieks gevraagd of ze iemand kunnen gebruiken, maar ook adviesgesprekken over social media voor het bedrijfsleven hier en daarbuiten (o.a. Oostenrijk).
Werk ze, werkend Nederland!

Ik werf hier nog even door.
Buenas dias!
PS Zin om sfeerimpressie op te doen of mooie kiekjes te kijken? Check http://www.instagram.com/wendyterbekke

Gepubliceerd op 1 oktober 2013

Geschreven door: WendyRaakt