Persoonlijke kaartgedichten voor kerst

#Throwback

Het was me toch een jaar zeg... Corona gooide spreekwoordelijke roet in het eten van vrijwel ieder individu, iedere organisatie, ieder evenement en... nou ja alles eigenlijk. De wereld op zijn kop. Maart 2020 stond de wereld ineens op 'pauze'. En nu... december 2020 is het nog steeds een tijd van afstand houden, mondkapjes op en toenemende eenzaamheid onder vele, vele mensen. Hoe fijn is het dat je dan met een kaartje even van je kan laten horen? Dat dacht ik! Zo ontstond mijn collectie kaartgedichten.

Dag oud jaar!

Even een feestelijke noot in een anders-dan-anders-decembermaand. Het kaartgedicht 'DAG OUD JAAR' bestel je hier in een kerstpakket (4 kaarten (met envelop) voor € 10,-).

Leuk detail: het kaartgedicht 'DAG OUD JAAR' kan óók gebruikt worden om iemand een nieuw levensjaar te wensen, oftewel: kort voor diens verjaardag... Dus als je er een paar over houdt... heb je iets verrassends op voorraad voor verjaardagen.

Fijne dagen.

Heb je zelf niet de 'juiste' woorden of vind je het juist fijn als het al vóór je is geschreven? Mooi. Dan heb ik een kaartgedicht voor je om je vrienden, buren, familie, lieve oma, oudtante, mensen in het buurthuis, of wie jij maar wil een warm hart onder de riem te steken deze decembermaand.

Het unieke kaartgedicht 'FIJNE DAGEN' bestel je hier in een kerstpakket (4 voor een tientje, incl. envelop).

Geen verzendkosten...

Oké check. De actie is dus: 4 kaarten voor een tientje (normaal 2,75 per stuk).
Maarrrr... ik heb nog een leuke: bij bestellingen vanaf € 20,- neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Kerstcadeautje.
Gebruik hiervoor de kortingscode 'GRATIS OP JE MAT' in het bestelmenu en je bespaart je nog eens € 4,50! (geldig tm 13-01-2020)

PS Wist je dat... 
Ik me gigantisch verheug om jullie bestellingen klaar te mogen maken en in te pakken?
Fijne dagen, lieven mensen!

 

regelmatig nieuwe gedichten | online kaartenwinkel | leuk: ik schrijf ook gedichten op maat

Gepubliceerd op 1 december 2020

Geschreven door: WendyRaakt