On air! Podcast Wendy Raakt

Ik geloof niet in toeval.

Het is zover. Mijn eigen podcast 'Wendy Raakt' is alive and kicking. Ken je dat moment? Dat je ineens ergens rijdt, onder de douche staat, op de wc zit en je in een totaal onbewuste staat ineens iets 'toevalt'? Dat gebeurde onlangs en nu is het al zover. Voor de snelle lezers: hierbij de link naar Spotify!

Hard gelach!

Waarom wachten tot we oud(er) zijn? Waarom (nog langer) wachten tot later? Wat voor mij 'goud' bleek was 'simpelweg' mijn JOY volgen! Ik nam het leven daarvoor veel te serieus. Het kon toch niet zo simpel zijn? Hoe kon ik nou blij zijn, terwijl ik veel dierbaren van heel dichtbij heb verloren? Ik voelde me schuldig om te leven. Ja, I know. Wanneer ik dit opschrijf, voel ik ook hoe 'heavy' die is. En toch... was het zo.

Hartgeluk.

En kan ik eerlijk zeggen: sinds kort vallen de kwartjes. Hard. En ze zijn met z'n velen, die kwartjes. Van goud, dat dan weer wel. Volg je me al op Instagram? Voor mij al jaren een soort 'blogboek', een dagboek in toegankelijke stijl, kort, krachtig. Al ben ik een woordkunstenaar van het eerste uur en (dus) liefhebber van taal, soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Zo spreekt deze foto waar ik bij de microfoon zit BOEKDELEN! This is me. And this is my power. Heerlijk man, om je eigen 'joy' te mogen volgen. Knappe jongen die me er nu nog vanaf houdt, dat pad van joy... Leef je mee op mijn persoonlijke Instagram?

Wordt vervolgd

De eerste twee afleveringen staan online, waarin ik Michiel de Jong te gast mocht hebben. Omdat we maar niet uitgepraat - gefilosofeerd - raakten, namen we gelijk twee delen op. Die zijn te vinden via onderstaande link of zoek 'Wendy Raakt' in Spotify. Het gaat over ego, over geluk, over vrede, over stuk, over afscheid, over leven, over groots geluk en klein verdriet, over yin over yang en wie de schoen past, trekke 'em an!

Veel luisterplezier!

 

Instagram Wendy Raakt | Podcast Wendy Raakt (Spotify)

Gepubliceerd op 17 maart 2021

Geschreven door: WendyRaakt