Verwachtingen


Dag 2 van 7, verwachtingen is het subthema binnen deze themaweek ‘liefde’. Niets van wat ik verwachtte en alles wat ik fijn vond, vandaag.

Is dat de kern, van ‘verwachtingen’, namelijk het onverwachte?
Het is de nacht van vrijdag op zaterdag en van nature tikken mijn vingers de 300 beloofde woorden bij elkaar. Belofte maakt schuld, toch? Anderzijds ben ik ook voorstander van ‘leven en laten leven’ en hopelijk bijt dat elkaar niet teveel.
71 woorden en dus nog een dikke 200 te gaan om me aan mijn woord te houden. In deze week van de liefde loopt alles anders dan een week geleden, dan twee weken geleden, sterker nog: dan de 7 weken daarvoor ook! 7 is my magic number, maar alles liep anders dan op dat moment gehoopt. En toch.. houd ik me voor: ik kreeg niets van wat ik wil en kreeg alles van wat ik nodig heb.
Want het is bijna 2 maand geleden. 2 maand geleden dat ik verstand op nul zette en de blik op ‘oneindig’. Oneindig bleek echter..
Afijn, 2 maand later en vanavond met 2 flessen wijn (en dito of zelfs meer flesjes bier) en 2 oude bekende(manne)n doorgebracht. Prachtig was het.
Vroeger..
Het ging over nu en over vroeger, over nu en over een mogelijke toekomst. Over ik als ‘mooiste meisje van de klas’ en ‘ongelooflijk dat jij nog niet aan de man bent’..
Ja, ja, wat koop ik daarvoor? Op de markt misschien? Precies, een van de oude bekenden van vanavond is een marktkoopman. Hij genoot, was trots en pronkte. Van mij, op mij en met mij. En pa erbij.
Ibiza here I come
Ik droomde hardop over Ibiza, over liefde, over serendipiteit. Om te eindigen met ‘Wendy, als iemand echt gek op je is, komt tie wel. Ook al heeft iemand nog zoveel ruimte en afstand nodig.’ Rule the rules.
Duud’lijk!

Gepubliceerd op 28 juli 2012

Geschreven door: WendyRaakt