Kaarten Wendy Raakt te koop bij WAAR Enschede

De kaartgedichten van Wendy Raakt zijn te koop bij WAAR, in hartje Enschede. Ruim unieke gedichten geschreven door Wendy staan klaar om harten te raken, voor momenten van feest tot verlies, van (on)geluk tot (zelf)liefde en alles daar tussenin en omheen. Jasper van WAAR Enschede kreeg in de eerste paar weken al een aantal erg leuke reacties van mensen: "Dat je kaarten precies waren wat ze zochten. Vooral over de rouwkaarten." 

Van rouw naar raken.

Wendy maakte zelf meermalen diepe rouw mee in haar leven, onder meer doordat ze op haar 17e haar zus verloor en ze op haar 34e wees werd. Deze gebeurtenissen heeft Wendy gecombineerd met haar gave om rake teksten te schrijven. Ze schrijft gedichten op maat, voor begrafenissen en rouwkaarten. Ook werkte Wendy Raakt samen met verschillende magazines en boeken, zoals NEL en 'Het Gouden Rouwboek'.

Andere samenwerkingen.

Wendy coacht intuïtief en schrijft over persoonlijke ontwikkeling en de ontdekking van hoogsensitiviteit & spiritualiteit. Krijg je energie van het idee om samen te werken? Ik kijk uit naar je bericht!

Gepubliceerd op 24 september 2020

Geschreven door: WendyRaakt