WAAR Enschede heeft de primeur.

De kaartgedichten van WendyRaakt zijn nu ook te koop bij WAAR, in hartje Enschede. Maar liefst 36 van de kaartgedichten uit de collectie staan klaar om harten te raken, voor momenten van feest tot verlies, van (on)geluk tot (zelf)liefde en alles daar tussenin en omheen. Jasper van WAAR Enschede kreeg in de eerste paar weken al een aantal erg leuke reacties van mensen: "Dat je kaarten precies waren wat ze zochten. Vooral over de rouwkaarten." 

Van rouw naar raken.

Wendy maakte zelf diepe rouw mee, doordat haar zus overleed op haar 25e (Wendy was toen 17) en haar beide ouders rond haar dertigste overleden. Ze heeft de pijn, dankbaarheid, leegte en licht om kunnen zetten in iets moois dat anderen ook kan raken. Ook werkt WendyRaakt samen met NEL, magazine voor ouders van een overleden kind en komen meerdere gedichten van WendyRaakt onder 'rouwkunst' in 'Het Gouden Rouwboek' te staan.

Andere samenwerkingen.

Graag komt Wendy in contact met andere mensen en bedrijven om met haar teksten meer mensen te inspireren en raken. Heb je een verkooppunt voor ogen voor de kaartgedichten? Laat het Wendy gauw weten en wie weet shop je binnenkort ook dáár de rake kaartgedichten. Wendy schrijft nog veel meer, waaronder interviews en blogs. Ook schrijft ze gedichten op maat, zowel voor mensen als bedrijven. Voorbeelden en/of prijzen op aanvraag.

Van (on)geluk tot (zelf)liefde, van verlies tot feest.

kies hier je lievelingskaarten | dagelijks nieuwe gedichten | online kaartenwinkel | samenwerken

Gepubliceerd op 24 september 2020

Geschreven door: WendyRaakt